Menu Sluiten

VTX

Een perfecte combinatie van prestaties, dynamische handling en comfort, gecombineerd met prachtige looks en details om de ultieme trike te creëren. Met de laagste zitpositie van al onze trikes, levert de VTX superieure prestaties die gegarandeerd een glimlach op je gezicht zullen toveren. Een dynamisch matzwart kleurenschema en op maat gemaakte graphics maken de VTX net zo mooi als dat hij rijdt.

De VTX is de trike die je nodig hebt als je van snelheid houdt. Gestroomlijnd, slank en perfect afgestemd, levert de ICE VTX superieure prestaties voor de meest veeleisende rijders. Super opgeladen met technische expertise en specialistische kennis, is de ICE VTX een ander ras van ligfiets trike.

De VTX heeft onlangs 12 wereldrecords gewonnen voor de snelste trike in de WUCA trike cycling-klasse. Jochem Leemans uit Nederland haalde een indrukwekkende gemiddelde snelheid van 25,72 mph voor 100 km. Dat is heel snel! Caleb uit Las Vegas vestigde onlangs 10 wegwielrennen wereldrecords op zijn ICE VTX. En zojuist bekendgemaakt is de VTX nog steeds de snelste trike in zijn klasse, en heeft de prestigieuze wereldkampioenschappen van de World Human-Powered Vehicle Association (WHPVA) gewonnen in de categorie ongekapte trikes voor mannen en vrouwen in Orgelet, Frankrijk in 2022.

Dit toont de winnende stamboom van onze vlaggenschip VTX prestatie trike op wereldniveau en wordt ook ondersteund door ons hele assortiment trike-modellen. Elke fase; van trike-ontwerp, specificatie van componenten, de bouw en montage, met strenge aandacht voor detail, geeft je de gemoedsrust dat je op de best presterende reeks trikes ter wereld zult rijden. Allemaal ondersteund door onze 10-jarige garantie en benijdenswaardige reputatie.