Menu Sluiten

ICE Full Fat Trike

ICE Full Fat Trike: De Perfecte Fiets Voor Ruwe Paden, Zand, Sneeuw en Modder

Als je houdt van fietsen en avontuur, dan ben je vast bekend met het idee van een expeditiefiets. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen voor reizen over ruwe en onherbergzame paden en bieden de nodige stabiliteit en kracht om je door de zwaarste omstandigheden te helpen. En als het gaat om expeditiefietsen, is er één merk dat eruit springt: ICE Full Fat Trike.

In dit artikel gaan we dieper in op de ICE Full Fat Trike en ontdekken we waarom deze fiets de perfecte keuze is voor iedereen die houdt van avontuurlijk fietsen, van Zuidpool Trike-expedities tot off-road fietsen in eigen land.

1. Wat is een ICE Full Fat Trike?

Een ICE Full Fat Trike is een expeditiefiets die is ontworpen om te worden gebruikt op ruwe paden, zand, sneeuw en modder. In tegenstelling tot traditionele fietsen heeft de ICE Full Fat Trike drie wielen in plaats van twee, wat zorgt voor extra stabiliteit en kracht. De trike is gebouwd op een lichtgewicht aluminium frame en heeft grote, brede banden die veel grip bieden op losse ondergronden.

2. Geschiedenis van de ICE Full Fat Trike

ICE staat voor Inspired Cycle Engineering en is een Brits bedrijf dat in 1999 werd opgericht door een groep gepassioneerde fietsers. Sinds de oprichting heeft ICE zich gericht op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige expeditiefietsen die geschikt zijn voor allerlei avontuurlijke tochten. In 2006 bracht het bedrijf de Full Fat Trike uit, die meteen een grote hit werd bij expeditiefietsers over de hele wereld.

3. Kenmerken van de ICE Full Fat Trike

De ICE Full Fat Trike heeft een aantal kenmerken die hem onderscheiden van andere expeditiefietsen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • Lichtgewicht aluminium frame: Het frame van de ICE Full Fat Trike is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een sterke en lichte fiets.
  • Drie wielen: De trike heeft drie wielen in plaats van twee, wat zorgt voor extra stabiliteit en kracht.
  • Brede banden: De Full Fat Trike heeft grote, brede band
  • Prijzen
FULL FAT AN EXPEDITION TOUGH TRIKE